This is picture 1
ESTET

«PAJECZNO CUP 2015» POLAND

Минулого уік-енду в м. Pajeczno (Польща) відбулася Х ювілейна гала-програма по бальних (спортивних) танцях, польською мовою «taniec towarzyski» «PAJECZNO CUP 2015».

Як завжди чудово оформлений міський спортивний зал, вщерть заповнений вболівальниками, вибухав оплесками на адресу танцювальних пар, які приїхали зі всіх куточків Польщі, а також спеціально запрошених гостей із Чехії та України.

Нашу країну представляли танцювальні пари класу «В» В.Нагірняк-Є.Вишневська та класу «А» М.Коваль-Т.Андреєва з відомого в Європі Танцювального центру «Лідія» з її директором,  суддею міжнародної категорії п. Богданом Мужем. 

Результати, як завжди, потішили наших тренерів, а найбільше старшого тренера Маркіяна Мужа, а також симпатиків нашої команди, яких виявилось велика кількість.

Отже, Володя Нагірняк та Женя Вишневська в категорії «Молодь» клас «В»-ST трішки не дотягнули до 1 місця. Результат - 2 місце та вітальні вигуки і оплески глядачів, в LA – реванш, 1 місце, кубки, дипломи, цінні призи.

В категорії  «Дорослі» виступали Микола Коваль та Таїсія Андреєва. Проте ввійти до фіналу в ST їм завадила недостатня увага до цієї програми на тренуваннях. Але в LA вони себе повністю реабілітували – беззаперечне 1 місце ! А в програмі 10 танців також 1 місце, в подарунок шквал аплодисментів, спеціальні, величезних розмірів кубки, дипломи, цінні призи та призовий фонд.

Фотографи не відходили від чемпіонів, польські діти замучили наших танцюристів роздаванням автографів. Отже, Україна знову на найвищих сходинках п’єдесталу.

Ще далеко до наступного «PAJECZNO CUP», але  організатори вже запросили танцюристів нашого Центру до участі в ньому.


         Вітаємо наших спортсменів та їх тренерів з вагомою перемогою !